Zakelijk

Als een bedrijf een verzorgde uitstraling heeft, dan heeft dit invloed op de eerste indruk bij uw bestaande en toekomstige klanten. Een wekelijks vers boeket bij de receptie geeft al een gevoel van welkom. Één van onze zakelijke diensten is dan ook het bloemen-abonnement. Iedere week leveren wij een mooi boeket, kant en klaar in een leenvaas, afgestemd op de huisstijl van uw bedrijf. Deze wordt iedere week omgewisseld zodat u elke week verzekerd bent van een mooi vers boeket.

Bloemen &zo geeft ook advies om het “groene” hart in uw bedrijf of thuis te realiseren. Uit onderzoek is gebleken dat groene planten niet alleen zorgen voor de zuivering van de  lucht, maar dat ze ook bijdragen aan een positieve en productieve werkplek.

Mochten er ruimtes zijn in uw bedrijf waar de omstandigheden het niet toelaten om groene planten te plaatsen, bijvoorbeeld door te weinig licht of juist een te warme zonnige plek, gebrek aan tijd om de planten te verzorgen enz., dan hebben we ook nog tal van oplossingen door middel van zijden bloemen of plantaardige arrangementen om deze ruimtes een verzorgde en bloemrijke uitstraling te geven.

Bent u enthousiast geworden door onze zakelijke diensten? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefoon, zodat wij een passend plan kunnen maken om het “groene” hart in uw bedrijf te realiseren.

De diensten die wij op zakelijk gebied leveren zijn breed georiënteerd.