Bruidswerk

Gefeliciteerd, jullie stappen waarschijnlijk binnenkort in het huwelijksbootje. En ja, daar mogen de bloemen natuurlijk niet aan ontbreken. Maar waar moeten jullie beginnen en waar moeten jullie allemaal rekening mee houden? Misschien hebben jullie wel een (kleur)thema of houden jullie de bruiloft heel intiem. Een groot feest in een balzaal van een kasteel of heerlijk op het strand.

Het Bloemen &zo team geeft jullie graag advies bij het maken van de juiste keuzes omtrent het bruidsbloemwerk. Naar aanleiding van een vrijblijvend persoonlijk gesprek, zullen wij al jullie wensen op papier zetten en kijken naar de diverse mogelijkheden.

Bloemen &zo is member of www.theweddingteam.nl en aangesloten bij The Perfect Wedding. Op www.theperfectwedding.nl kan je ervaringen lezen van bruidsparen waar Bloemen &zo het bruidsbloemwerk voor heeft mogen verzorgen. Ook staan daar enkele voorbeeldfoto’s om al wat inspiratie op te doen.

Wil je meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Gewoon spontaan bij ons binnenlopen mag natuurlijk ook.